Barn- och Familjeföreställning


Magiska föreställningar för alla åldrar med knasiga karaktärer, sprudlande akrobatik och dans med inslag av eld om så önskas.

Både barn och vuxna förflyttas genom upplevelsen till en annan verklighet full av lek och fantasi där våra busiga karaktärer kliver över scenlinjen och möter betraktaren på olika spännande sätt.

Dessa föreställningar passar alla tillfällen; Barnkalas, på förskolan eller skolan, på festivaler och andra festligheter. Passa på att kombinera föreställningen med Prova-på-Cirkus efteråt!
Blommande Vänner


Föreställningen handlar om en ensam blomma som får hjälp av biet Biggan och fjärilen Gloria att hitta fler blommor. Med cirkus, dans, teater, akrobatik, fina kostymer och kroppsmålningar får publiken vara med om ett färgsprakande äventyr där vi genom skratt får lära oss varför det är så viktigt att ta hand om blommor och insekter.

Bilder
Video


Cirkus Pangea


Cirkus Pangea är en samling tokiga karaktärer som samlas för att visa upp sin föreställning. Karaktärerna kan variera från föreställning till föreställning. Publiken kanske möter en självupptagen cirkusdirektör, knasiga djur, clowner, en extremt lång man och dessa karaktärer slukar eld, utför livsfarlig akrobatik, dansar till glad musik och leker med publiken. Föreställningen går inte som alla karaktärerna planerat och publiken får se hur cirkusmedlemmarna utmanas i sina känslor och relationer till varandra. En föreställning om människans galenskap genom kärlek, besvikelse, hopp, vänskap, egoism, magi och lekfullhet.

BilderVänskap


Föreställningen “Vänskap” handlar om clownen Clownina och varelsen Shoo´s möte med varandra och de ting de tror att de vill ha och behöver. Publiken får följa karaktärernas insikt om att vänskap är viktigare än det materiella. Akrobatik, clowneri och lekfullhet blandas. Föreställningen passar bäst för åldrarna 3-7 år.
Tid: ca 10 minAlternativa Lucia- och julföreställningar


Under vinter mörkret och kyla är lek, bus och skratt ett behov. Pangea har under åren skapat roliga Lucia/julföreställningar som med sina fantasifulla karaktärer sprider glädje och värme. Kolla gärna på dessa videor för exempel.

Bilder
Video 1
Video 2


dot
Vi vill tacka alla våra trogna och fantastiska fotografer och filmare; Cattis Maria Ahlgren | Ulrika Bernhardsson | Behroz Ahmadi | Camilla Rehnstrand | Firas Mukarker | Carlos Gonzalez | Samaneh Roghani | Gabriel Flores Jair | James | Joakim Roos | Ignacio Guajardo

Copyright © 2024 Pangea Scenkonst - All rights reserved

Webpage made by James